fredag 3 februari 2012

TIPS INFÖR SPABESÖK!

Ta reda på vad som ingår i priset när du bokar din vistelse. På vissa anläggningar är det inträdesavgift på Spa avdelningen.
Boka behandling innan du kommer dit, brukar bli fullt annars. Om du inte vet i förväg vilken behandling du ska välja be om tips och råd vid bokningen.
Kolla vilka erbjudanden som finns, kom ihåg att det oftast är billigare mellan Sönd- Torsd både på behandlingar och boende, dessutom är det härligt att slippa trängas bland alla andra.
Oftast är det incheckning 15.00 ankomstdagen, men kolla om ni kan komma tidigare och utnyttja spadelarna för att få ut mesta möjliga av din vistelse. Samma sak avresedagen utcheck kl. 12.00, kolla om ni kan stanna längre. Finns alltid bagagerum att ställa packningen i så länge.
Budget tips.
Boka rum frukost istället för helpension. Kolla om det finns en loungmeny med lättare rätter och ät måltiderna där (oftast mycket goda rejäla rätter) Välj lugna perioder då det är billigare. Ta med din favorit Body lotion, peeling och hårinpackning och Basta och bada och njut av att vara på Spa.
En sida med lite att välja på för er som är sugna, gå in på  www.svenskaspahotell.se


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar